Naujas kilogramų „tirpdymo“ receptas - Žalioji Kava

Tai – absoliuti naujovė ir puiki išeitis tiems, kurie nori numesti svorio. Žalioji kava pasaulyje yra itin populiari ir padėjo tūkstančiams žmonių. Tai yra praktiškai ta pati įprasta tirpioji kava ir pasižymi tokiu pat svaiginančiu aromatu bei nepakartojamu skoniu. Jos spalva nėra žalia, jos skonis yra kaip ir įprastos kavos, tačiau ji išsiskiria tuo, kad joje yra žaliosios kavos ekstrakto.

Žiūrėdami į veidrodį nedrįstate įsisprausti į pernykštį sijoną ar prigludusius šortus? Bėgioti rytais neturite ūpo ir laiko, o dietos vargina? Yra naujas būdas atsikratyti keleto kilogramų – išmėginkite žaliąją kavą.

Kas yra žalioji kava?
Ypatingajame žaliosios kavos pupelių ekstrakte yra chlorogeno rūgšties, kuri yra pagrindinis aktyvusis žaliosios kavos komponentas. Skrudinant kavą tradiciniais metodais kavos pupelės praranda didžiąją dalį rūgščių, kurių yra neskrudintose kavos pupelėse.

Kaip veikia žalioji kava?
Žalioji kava sumažina gliukozės poreikį daugmaž per pusę. Ji reguliuoja ir kontroliuoja cukraus kiekį organizme. Dėl šios priežasties gerdami žaliąją kavą vis mažiau norėsite saldumynų. Be to, žalioji kava sumažina riebalų atsargas organizme ir kiekvieną kartą po valgio atsigėrus kavos, organizmas verčiamas ieškoti energijos šaltinių, jais tampa pertekliniai riebalai, tad organizmas pradeda efektyviai deginti riebalus. 

Žaliosios kavos privalumai
Žalioji kava padeda efektyviai ir patogiai numesti svorio, nes ją galite gerti bet kada ir bet kur. Jos paruošimui nereikia daug laiko ir ypatingų priemonių, o tai yra ypač svarbu kasdien daug dirbantiems žmonėms. Kava pakuojama patogiuose maišeliuose, Jums tereikia įsidėti kavos į puodelį ir užpilti karštu vandeniu. Šią kavą galite gerti ir su pienu, tačiau rekomenduojama gerti su liesu pienu. Kavos galite pasigaminti namuose ir nusinešti termose į darbą bei per pertraukėles tarp darbų pagurkšnoti. Pradėkite dieną pasisėmę energijos iš gamtos Žalioji kava yra 100 % natūrali. Tai visiškai natūralus maisto papildas, kurio sudėtyje yra tik augalinės kilmės ekstraktai.

Kaip gerti žaliąją kavą?
Kavos gėrimo kultūros galima pasimokyti iš italų, kurie negali gyventi be ekspreso, kurį visuomet geria po valgio. Rekomenduojama dienos dozė yra ne daugiau nei 3 puodeliai kavos: 1 puodelis po pusryčių tam, kad padėtų atsibusti; 1 puodelis po pietų, kuris suteiks energijos iki pat darbo dienos pabaigos; 1 puodelis po vakarienės. Jei vakare Jums sunku užmigti, nes gėrėte kavos, rekomenduojame vis vien per dieną išgerti tris puodelius kavos, tačiau po 6 valandos vakaro kavos nebegerkite.

Žalioji kava yra jaunystės eliksyras
Įprasta kava garsėja tuo, kad jos sudėtyje yra gausybė antioksidantų, kurie padeda išsaugoti jaunystę. Žaliojoje kavoje šių antioksidantų yra kur kas daugiau! Taip yra dėl chlorogeno rūgšties, kurios žaliosios kavos sudėtyje yra kur kas daugiau nei skrudintoje kavoje. Taip pat kiekviename žaliosios kavos puodelyje yra gausu stiprių antioksidantų polifenolių, dar vadinamų flavonoidais ir garsėjančių savo teigiamomis savybėmis. Be kitų teigiamų savybių žalioji kava: lėtina senėjimo procesus; padeda įveikti nuovargį; saugo kraujagysles nuo užsikimšimo; iš organizmo pašalina žalingas medžiagas ir stiprina imuninę sistemą. Taigi, būkite žvalūs ir dailinkite kūno formas gerdami žaliąją kavą.